Event Information:

 • ti
  16
  elo
  2016
  su
  21
  elo
  2016

  ELOKUINEN POP-UP- NÄYTTELY

  Galleria Espoonsilta esittelee neljän jäsenensä teoksia elokuisessa, viikon mittaisessa pop-up- näyttelyssään. Näyttelyn taiteilijat ovat Rita Apuli, Elina Hartzell, Pirkko Kolu ja Sari-Aino Tolonen.

  yleisvalmis

  Rita Apuli ja Sari-Aino Tolonen

  Taiteen tohtori Rita Apuli esittelee galleriassa otteita tulevasta Terveisiä Nuuksiosta!- näyttelystään. Häneltä on esillä Nuuksion maisemia esitteleviä öljymaalauksia, joista hän koostaa yksityisnäyttelyn galleria Espoonsiltaan 21.11.-4.12.2016.

  Taidekasvattaja ja taiteilija Elina Hartzell tuo galleriaan espoolaisen Hösmärin päiväkodin lasten maalaamia matkalaukkuja. Muun muassa mustikalla ja mangolla värjätyt laukut tehtiin Lapset lomalla-projektin työpajoissa. Kuvataidetta ja performanssia sisältävät kasvatushappeningit olivat osa Espoon Kunsthallen järjestämää Object 2016 näyttelyä.

  Espoolaiselta taidekasvattaja-pedagogi Pirkko Kolulta on esillä erikokoisista käsitellyistä valokuvista koostettu kokonaisuus. Kuvat ovat luontoaiheisia ja ne on otettu kännykkäkameralla.

  Vedic Art-koulutuksen saanut opettaja Sari-Aino Tolonen käyttää teoksissaan harvinaista encaustic-tekniikkaa, jota on käytetty antiikin Kreikassa. Tolosen taidetta johtaa intuitio, ei suunnitelmallisuus ja vapauden kautta hän päätyy teostensa hetkellisyyden tuntuun. Tolosella on yksityisnäyttely Galleria Espoonsillassa 20.2.-5.3.2017.