Event Information:

 • ti
  12
  maalis
  2019
  su
  17
  maalis
  2019

  Eva Luostarinen: RAUHAA ETSIMÄSSÄ

  Galleria Espoonsilta

  Eva Luostarinen: Maastamuutto

  Eva Luostarinen syntyi Unkarissa, opiskeli ekonomiksi. Hän aloitti maalaamisen Suomessa noin 20 vuotta sitten. Maalaamishalu purkautui kuin tulivuori. Ensimmäisestä siveltimen vedosta lähtien taidemaalaus on vienyt hänet kokonaan. Sitä tuli tärkeä, uusi sisältö elämään.

  Vuosien varrella hän osallistui monille kursseille. Taideopiskelu sujui hyvien opettajien ja mukavien taideharrastajien innoittamana.

   Eva aloitti maalaamisen öljyväreillä, myöhemmin kokeili akryylivärejä ja akvarelli tekniikkaa. Ensimmäiset teemat kertoivat hänen synnyinmaastaan, kohteena olivat Unkarin maisemat, unikkopellot, Balatonin viinitarhat ja värikkäät kylät, myöhemmin Suomen järvimaisemat tulivat kuvaan mukaan.

  Vanhojen mestareiden tekniikkaa hän alkoi opetella vuonna 2006. Aihepiiri oli osittain vaihtunut ja Eva alkoi myös maalata muotokuvia.

   Eva Luostarisen maalaukset kertovat usein tarinoita ajasta, hetkistä sekä rakkaudesta elämään. Tauluillaan hän haluaa ilahduttaa katsojia. Hän on järjestänyt jo yli 100 näyttelyä Suomessa, Helsingistä Sodankylään ja myös Unkarissa.

   

  Eva Luostarinen: Rauhaa etsimässä

  Mistä Galleria Espoonsillan teokset kertovat?

  Taulujen teema on hieman hauskalla tavalla yrittää herättää ajatuksia katsojissa. Tarina alkaa niin, että linnut lähtevät maasta, eli ne ovat maastamuuttajia.

  Ne saapuvat kuuhun ja yrittävät selviytyä. Ajatusleikki jatkuu eri tauluissa esim. linnut tutkivat mustaa aukkoa ja retkeilevät linnunradalla jne., kunnes löytyy rauhallinen kotijärvi Pohjolassa.

   

  Tervetuloa!

   

  evaluostarinen@gmail.com

  www.evaluostarinen.com