Event Information:

 • ti
  11
  joulu
  2018
  su
  16
  joulu
  2018

  Emilia Lindroos: Matkan varrelta

  Galleria Espoonsilta

   

  Luonto on suomalaisille suuri voimavara ja hyvinvoinnin lähde sekä näyttelyn keskeinen lähtökohta. Luonnossa oleminen ja liikkuminen edistävät tutkitusti ihmisten hyvinvointia ja terveyttä muun muassa vähentämällä stressiä ja parantamalla mielialaa. Omaa luontosuhdettaan voi tutkia ja syventää myös luontokuvien kautta sekä kuvaamalla että kuvia katsomalla: miten kuva minuun vaikuttaa ja minkälaisia ajatuksia ja tunteita se minussa herättää?

  Matkan varrelta -näyttely koostuu Emilia Lindroosin luontoaiheisista lähi- ja makrokuvista, jotka tuovat esiin luonnon kauniita yksityiskohtia, sekä luonnon inspiroimista abstrakteista maalauksista erilaisine värimaailmoineen. Teokset heijastavat kohtaamisia luonnon kanssa taiteilijan tähänastisen matkan varrelta. Näyttelyn keskiössä on luonnon ja taiteen välisen suhteen tarkastelu ja pohdinta – millä tavoin luonnon oma taide ilmenee ja miten se voisi hahmottua abstrakteissa maalauksissa muotojen, hahmojen, pintarakenteiden, värien, viivojen kautta?

  Taiteilijasta

  OTT, FM Emilia Lindroos (synt. 1983) on tutkija, luontovalokuvaaja (New York Institute of Photography) ja taiteilija, joka opiskelee parhaillaan ekspressiiviseksi taideterapeutiksi Inartes-instituutissa. Hän on taideyhdistys Espoo Art ry:n ja Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n jäsen.

  Lisätietoja:  www.emilialindroos.com

  Emilia Lindroos

  Emilia Lindroos

  Emilia Lindroos

  Emilia Lindroos