Event Information:

 • ti
  12
  heinä
  2016
  su
  17
  heinä
  2016

  Olavi Fellman & Arto Palin: KESÄN LAPSET

  18.-13.8.2016 näyttely jatkuu gallerian ikkunassa.
  Arto Palin ja Olavi Fellman ovat Espoolaisia kuvataiteilijoita. Nämä kuvataiteen taitajat ja kaverukset juhlistavat pyöreitä merkkipäiviään yhteisellä taidenäyttelyllä Galleria Espoonsillassa.
  Näyttelyn nimi ”Kesän lapset” viittaa kummankin syntymäaikaan kesällä 60 vuotta sitten. Sisällöllistä yhtenevyyttä kaverusten teoksista ei heidän mielestään nouse esille muuta kuin, että ovat mielestään taidemaalareita molemmat.
  Arto ja Olavi toivovat, että vietämme kesää ja toivotamme myötäistä elämän ulapalle sekä kireitä siimoja kaikille!
  Arto Palinin teokset ovat ei esittäviä.  Lähin vertailukohta löytynee mm viime vuosisadan alun venäläisestä avantgardesta. Ainakin taitelija itse tuntee sukulaisuutta ko. teoksiin.
  Teokset  ovat pieni kokoisia. Tekniikkana taitelija on käyttänyt perinteisiä materiaaleja, kuten öljy kankaalle ja paperille, akryyli tai vesiväri paperille jne.
  Osa teoksista on toteutettu tekniikoilla, joita kutsutaan materiaalikoosteiksi. Kysymys  ylijäämämateriaaleista kootuista teoksista.Taiteilija itse ei mielellään käytä teoksista sanaa kollaasi, vaikka se jonkun mielestä saattaisikin sopia niitä kuvaamaan.
  Olavi Fellman esittelee uusia ekspressiivisiä purjehdusaiheisia öljyväri maalauksiaan. Watch the climate -sarjalla hän haluaa varoittaa ilmastonmuutoksen kiihtymisestä. Taiteilija esittelee myös grafiikka samasta aiheesta.