Event Information:

 • ti
  29
  elo
  2017
  su
  03
  syys
  2017

  Antti Minkkinen: Pieniä maalauksia

  Galleria Espoonsilta

   

  Antti Minkkinen: Bort Sampson, kollaasi ja akryyli kankaalle, 2017. 20 x 20 cm.

  Antti Minkkinen: Bort Sampson, kollaasi ja akryyli kankaalle, 2017. 20 x 20 cm.

   

  Minua inspiroi ITE-taide, lowbrow-art, kansantaide, outsider art, heta-uma (ヘタうま) ja punkin Do it yourself – DIY. En välitä liikaa ”hyvästä mausta” vaan maalaan tunteella. Maalaan työhuoneellani pieniä töitä aina kun isojen tekeminen ei onnistu. Pieni työ on nopea. Pieni työ on ikkuna – pieneen yksityiskohtaan. Pienen kuvan tekeminen ei ole helppoa koska pitää päättää mihin haluaa tarkentaa kuin kameralla. Rajaanko pelkät kasvot vai valitsenko muotokuvan?

  Maisemaalauksessani on silmät mäessä ja nimi viittaa kauhuelokuvaan ”Hills have eyes”. Banaalit sanaleikit ja huonot elokuvat voivat toimia joskus inspiraationa.

  Antti Minkkinen (s.1982) on Espoolainen kuvataiteilija. Minkkinen valmistui Vapaasta taidekoulusta vuonna 2012. Hän toimii Taidemaalariliiton sekä Espoon Kuvataiteilijat ry:n hallituksessa. Minkkisen teoksia on sekä useissa yksityiskokoelmissa että Seppo Fräntin kokoelmassa.

  Minkkinen lähestyy teoksissaan maalaustaiteen tekniikkaa pelottomasti ja kokeellisesti. Teoksissa on havaittavissa sarjakuvataiteen vaikutusta; hahmoja, värejä, vahvoja viivoja.

   

  Antti Minkkinen: Kuusi

  Antti Minkkinen: Kuusi