Event Information:

 • ti
  23
  elo
  2016
  su
  04
  syys
  2016

  OBJEKTI 3.0

  Galleriassa esillä Kemê ja Marek Pluciennik 23.8.-4.9.

  Kolmannen Objekti-näyttelyn teokset ovat nähtävillä Espoon keskuksen alueella vielä kahden viikon ajan. Osana festivaalia Galleria Espoonsillassa avautuu Marek Pluciennikin ja Kemên valokuvanäyttely tiistaina 23. elokuuta klo 17. Espoo-päivänä 27. elokuuta nähdään Yhden biisin olohuonekeikka ja Catalysti-ryhmän kuratoima livetaiteen kokonaisuus.

  Suomessa toimivan, kansainvälisen Catalysti-ryhmän taiteilijoiden Marek Pluciennikin ja Kemên valokuvanäyttely järjestetään osana Objekti-festivaalia. Kemêltä on näyttelyssä esillä unia käsittelevä sarja The Lucid Room ja Pluciennikiltä Moments gathered… -niminen valokuvainstallaatio, joka koostuu aikakapseleista taiteilijan live-elokuvaesityksiin. Näyttely on avoinna gallerian aukioloaikoina arkisin ti–pe klo 11–16 ja viikonloppuisin la–su klo 12–15 Objektin päättymiseen asti 4. syyskuuta.

   Marek Pluciennik

  Marek Pluciennik

  Objekti Espoo-päivänä

  Objekti osallistuu myös Espoo-päivään 27. elokuuta. Mirva Mietalan, Riina Niemisen ja Hannu-Pekka Peltomaan Yhden biisin olohuonekeikka kiertää Kirkkojärven alueen asunnoissa klo 12–14. Julkisen tilan teoksiin on mahdollista tutustua Merja Puustisen opastetulla kierroksella klo 14.30 alkaen, lähtö Galleria Espoonsillan edestä. Espoonsillan ylikulkukäytävällä nähdään Catalysti-ryhmän suunnittelema livetaiteen kokonaisuus klo 16.00 alkaen. Ohjelmassa on kaksi performanssia, INDIVIDE (US), jossa esiintyvät Kemê, Katariina Jumppanen ja Isabella Chydenius sekä Marek Pluciennikin SCARPE DIEM. Mukana myös Duo Zendegin tanssiesitys, jonka koreografian ja tanssin on suunnitellut Suvi Tuominen ja musiikin Marouf Maijadi. Äänitaidetta esittää Juan Duarte. Ilta jatkuu livemusiikilla, josta vastaavat persialaista ja kurdilaista musiikkia esittävä Baran sekä Korvat auki -kollektiivi.

  Julkiset teokset

  Objekti-näyttelyn teokset ovat esillä Espoon keskuksen alueella 4. syyskuuta asti. Petri Eskelisen, Kaisu Koiviston, Pirkko Kolun, Steve Maherin, Fatmir Mustafan, Riikka Mäkikoskelan, Egle Oddon, Oona Tikkaojan ja Miina Äkkijyrkän veistokset, installaatiot ja ympäristötaideteokset ovat kesän ajan haastaneet urbaanin ympäristön totutut olemisen ja liikkumisen tavat. Julkisten teosten lisäksi näyttelyn aikana on toteutettu työpajoja kaupunkilaisten kanssa. Näyttelyn ovat kuratoineet Espoo Kunsthallen Andy Best ja Merja Puustinen.

  Galleria Espoonsillan näyttely: www.facebook.com/events/1390465350970682

  Espoo-päivän tapahtumat: www.facebook.com/events/315108108834022

  #objekti2016

  www.facebook.com/EspooKunsthalle

  www.twitter.com/Objekti2016

  www.instagram.com/Objekti2016

   Marek Pluciennik

  Marek Pluciennik

  Kemê

  Kemê