Event Information:

 • ti
  21
  kesä
  2016
  to
  30
  kesä
  2016

  Pirkko Kolu, Antti Minkkinen ja Tuomas Tuomiranta: OUTO VALO

  Outo valo ryhmänäyttely esittelee kolme taiteilijaa, jotka tekevät taidetta eri lähtökohdista: Pirkko Kolu, Antti Minkkinen ja Tuomas Tuomiranta.
  Avajaiset tiistaina 21.6.2016 kello 17 - 19.00. Tervetuloa!
  Pirkko Kolu on Espoolainen pedagogi ja taidekasvattaja, joka on tehnyt jo pitkän aikaa töitä monikulttuuristen lasten ja nuorten kanssa.
  Hän kuvasi kuukauden ajan kännykällään hänelle merkityksellisiä asioita sekä lasten kanssa tehtyjä töitä luonnonmateriaaleista.
  Pirkkoa inspiroivat luonto ja sen loputtamat ihmeet sekä lasten kyky haltioitua asioista, joita me aikuiset emme edes huomaa.
  ’do what you love, love what you do’
  Antti Minkkinen on espoolainen helsingissä työskentelevä taidemaalari. Hän kertoo tekemisestään seuraavasti: ”Vaikka olen saanut traditionalistisen koulutuksen Vapaasta taidekoulusta en halua rajoittaa tekemisiäni vain kaksiulotteiseen kuvapintaan. Olen myös tehnyt veistoksia, videoita ja silkkipainolla grafiikkaa”. Näyttelyä varten hän on valmistellut jatkamalla vanhoja töitään ja tekemällä uusia piirrustuksia.
  Tuomas Tuomiranta luo teoksia, jotka yhdistävät kuvataidetta ja matematiikkaa grafiikkaohjelmoinnin avulla. "Lähestymistapa antaa kiinnostavuutensa lisäksi pääsyn ennennäkemättömiin ja taiteellisesti omaperäisiin visuaalisiin maailmoihin. Mielestäni grafiikkaohjelmointi voi tavoittaa saman taiteellisen syvyyden ja herkkyyden kuin perinteisemmätkin tekniikat." Näyttelyssä häneltä on esillä vuorovaikutteinen videoinstallaatio ja tietokonegrafiikkavedoksia.